Leden

 

 

 

Joshua Herwig

Joshua begon op 5-jarige leeftijd met cello spelen bij Ester de Boer. Hij heeft op jonge leeftijd les gehad van René Berman en Maria Hol. Vanaf 2013 zat hij achtereenvolgens in Jong Talentenklas aan het conservatorium bij Jeroen Den Herder in Rotterdam en bij Karlien Bartels in Zwolle. Daarna heeft hij les gehad van Pamela Smits en nu zit hij in de vooropleiding van het conservatorium van Amsterdam bij MIick Stirling. 
Joshua volgde diverse masterclasses bij o.a. het Matangi kwartet en meestercellist Gavriel Lipkind. Hij won prijzen bij het Britten Concours, het Herman Krebbers Concours en in 2018 stond hij in de regionale finale van het Prinses Christina Concours. Sinds 2011 speelt hij in het Britten Jeugd Strijkorkest waar hij thans aanvoerder is van de celli. Naast cello spelen componeert en arrangeert Joshua ook veel. Naast Ragazzi vormt joshua ook een duo met Job Huiskamp genaamd "Limoncello" waarmee hij alle kanten van de cello opzoekt.

Noah Hassler Forest

 

Noah speelt sinds zijn vijfde viool en wil daar ook graag zijn beroep van maken. Momenteel doet hij de vooropleiding klassiek viool aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij lessen volgt bij Sarah Kapustin. Na de zomer begint hij met de studie Musician 3.0 aan het Utrechts conservatorium, een studie die draait om improviseren en nieuwe muziek creëren. Hij houdt vooral van samenspelen met andere muzikanten, het maakt hem niet veel uit om welk genre het gaat. 

Reinout de Vey Mestdagh 

 

Wouter Torringa 

Wouter Torringa begon  op zijn negende met strijken bij Rita Rouw in Groningen. Tijdens de Muziekdagen Orvelte ontdekte hij zijn passie voor samen muziek maken, en hij trad snel toe tot het Haydn Jeugd Strijkorkest. Na zijn middelbare school besloot hij om zich te storten op de muziek. Hij heeft inmiddels les van Chris Duindam en gaat volgend jaar beginnen aan het conservatorium van Utrecht.

 

 

 

Ischa Kooistra

Ischa begon op 3 jarige leeftijd met cello spelen bij Alexandra Vierkant. De eerste jaren waren vooral educatieve dingen om de cello goed vast te leren houden en te strijken. Later begon hij liedjes en etudes te spelen. In 2011 deed Ischa auditie voor het Haydn Voorbereidend Strijk Orkest o.l.v. Gijs van Schaik. Dit is een voorganger van het Hjso. Van 2014 tot 2018 speelde hij in het Haydn Jeugd Strijkorkest o.l.v. Jan-Ype Nota. Verder heeft Ischa verschillende keren meegedaan aan het Princes Christina Concours. Ook is hij naar verschillende muziek cursussen geweest, zoals de muziekdagen in Orvelte (2010 tot 2018) en zomercursus Woudschoten (2017-2018).  Daarnaast heeft Ischa een aantal lessen gehad van docenten aan verschillende conservatoria als den Haag, Groningen en Zwolle. Dit jaar is hij toegelaten in het eerste jaar van het conservatorium van Zwolle. Hij krijgt celloles bij Karlien Bartels.